Ny hemsida

Smarta hem

Smarthomebutiken bygger nytt!

Sedan starten 2018 har vi använt samma grund för vår hemsida som den första versionen av butiken.
Då såg det visserligen väldigt annorlunda ut men grundpelaren var densamma.

När vi efter lång tid hade utökat med fler funktioner, sidor, produkter m.m. för att ni ska kunna få ett smart hem så fick vi till slut problem med hemsidan.
Vissa sidor gav ifrån sig “Kritiskt fel” och produkter visades inte i galleriet som de skulle.

Därför tog vi ett beslut om att bygga om hemsidan från grunden med nya grundpelare att stå på. Detta innebär att hemsidan nu har en stilrenare design, full funktionalitet samt enklare navigering för att du som kund ska ha lättare att hitta produkter för ditt smarta hem.

En annan nyhet i samband med detta är att vi valt bort en del tidigare leverantörer till följd av att vi som mindre bolag hade svårt att få till rätt priser utan att gå back på vår försäljning. Vi är ledsna över att inte längre kunna erbjuda Telldus i vårat sortiment som exempel till följd av detta. Vi hoppas dock att vi får möjlighet att sälja deras produkter hos oss i framtiden.
Vi kan dock glädja er med att vi nu står i förhandlingarna med andra stora aktörer på marknaden och kommer successivt att erbjuda ett större sortiment under året.

Med det sagt hoppas vi att du som kund är nöjd med att vi kontinuerligt uppdaterar oss för att erbjuda dig som kund en smidig köpupplevelse & kunnig support till ett så lågt pris som möjligt!

PS. Såhär såg vår logotyp ut under starten 2018:

Vi tycker att vår nya logotyp är betydligt snyggare och bättre speglar den målgrupp vi siktar in oss på:

Vi önskar dig varmt välkommen till nya Smarthomebutiken, ny design och uppdaterad produktportfölj men med samma hängivna support så att du kan få ett smart hem.

Lämna ett svar