Tillbehör till NookBox

Zigbee temperatursensor med display

Vi tar fram egna tillbehör till NookBox Hemlarm

Sedan länge har vi varit återförsäljare av NookBox hemlarm. Vi är glada över att kunna erbjuda ett av marknadens bästa hemlarm utan månadskostnad.
För er som inte redan har NookBox kommer här en kort beskrivning av vad NookBox är för någonting.
NookBox är ett hemlarm som man enkelt installerar själv. Centralen kopplas till ett eluttag samt till din nätverksrouter. Sen skruvar du enkelt upp alla batteridrivna tillbehör och lägger till dom i NookBox portalen.
Systemet är i grund och botten utfört så att du själv får pushnotiser vid larm samt att siréner ljuder lokalt.
Men du kan även koppla upp NookBox till Securitas eller annan larmcentral.

Det finns redan ett antal originaltillbehör till NookBox. Men eftersom systemet bygger på Zigbee för hemautomation så kan man även lägga till fler produkter som exempelvis Philips Hue för belysning och ID-lock för lås. Nu har vi dock påbörjat arbetet med att utöka vårat varumärke “Smart Life Scandinavia” med Zigbee tillbehör. Alla dessa testas mot NookBox och ni kommer att se vilka tillbehör som är testade och fungerar väl mot NookBox system.

Här är ett exempel på hur sigillet för kompatibilitet ser ut på produktsidorna:
Zigbee tillbehör NookBox

 

I nuläget har vi endast hunnit testa en temperatursensor, en smartplug samt en rökdetektor med NookBox systemet. Men inom kort kommer vi även testa en ny sorts magnetkontakt, strömbrytare för infällnad i vägg och lite andra tillbehör. Vi ser fram emot att successivt utöka sortimentet av tillbehör mot NookBox.

Då skapar vi fler alternativ för dig att bygga ditt smarta hem med NookBox som grund.

Alla produkter från Smart Life Scandinavias Zigbee sortiment kommer även självklart att fungera i andra Zigbee hubbar.

Lämna ett svar