Om oss

Affärsidé

Vi har som mål att göra det enkelt för vem som helst att skaffa ett smart hem.
Därför ger vi alla våra kunder en unik möjlighet att få hjälp med både installation och konfiguration av deras smarta hem system. Det innebär att du kan få hjälp hela vägen med allt som du köpt hos oss. Med vår kunskap av avancerad teknik kan vi ge råd och hjälp som är baserat på många års erfarenhet inom säkerhet och automation.

Vi jobbar även ständigt med att ta fram egna produkter och varumärken, som exempelvis Smart Life scandinavia, som är skapat utifrån önskemål från våra kunder. Allt för att du ska kunna få ett Smart hem utan krångel!
Vi erbjuder alla våra kunder de bästa produkterna på marknaden. Du som kund kan självklart skicka förfrågningar till oss om du känner att du saknar en produkt i sortimentet så ska vi försöka hjälpa till att hitta det du söker.

Med hjälp av information, produkter och unika tjänster så är vi det självklara valet när du vill ha ett smart hem! 

Företaget

Smarthomebutiken drivs av Intelligent Brands AB som har som affärsidé att skapa varumärken inom automation & säkerhet till företag och privatpersoner. Företaget är grundat av tidigare tekniker och chefer från ett av sveriges ledande säkerhetsföretag med många års erfarenhet av just säkerhet och automation.
Vi vill vara din expert på smarta hem och inte bara en återförsäljare i mängden.

Vi hjälper dig med allt som rör ditt Smarta hem.
Intelligent Brands AB
Organisationsnummer: 559106-1956
Besöksadress: Elektravägen 31, 126 30 Hägersten – Stockholm

Mathias Degrander

Mathias Degrander

Grundare

8 års erfarenhet inom säkerhetsbranschen med utbildning inom El/datorteknik.
Brinner för ny teknologi och kundservice.

David holmsten

David Holmsten

Medgrundare

15 års erfarenhet inom säkerhetsbranschen. Grundare och VD på LTP Säkerhetsteknik AB. Älskar smarta hem och säkerhetsprodukter.

Våra andra affärsområden

Swibe
Swibe är ett kameravarumärke som bland annat säljs här på Smarthomebutiken. Fördelen med Swibe är att vi har gedigen kunskap inom säkerhetsteknik då vi levererat säkerhetssystem till privatkunder och företag under många år.
www.swibe.se

Globaltech
Globaltech är en grossist för säkerhetsbranschen. Där säljer vi bland annat nätverksutrustning, porttelefoni och strömförsörjning till olika system inom säkerhet. Globaltech säljer bara till verifierade installatörer inom säkerhetsbranschen.
www.globaltech.se

Lockifi
Lockifi är ett digitalt passersystem med fokus på låga priser och smidig installation. Med lockifi kan du öppna garageportar, grindar och dörrar från din Smartphone. Både lokalt och på distans.
www.lockifi.se

LTP Säkerhetsteknik AB
LTP Säkerhetsteknik är ett systerbolag till Intelligent Brands AB med gemensamma delägare. LTP är en av stockholms ledande leverantörer av säkerhetssystem till företag. LTP har över 30 anställda med god kompetens inom säkerhetsbranschen. Vi levererar bland annat passersystem, inbrottslarm, brandlarm & kameraövervakning till företag.
www.ltpab.se