Vilka ligger bakom Smarthomebutiken?

Vi som driver smarthomebutiken är certifierade personer inom säkerhetsbranschen där vi primärt arbetar, samtidigt som vi driver smarthomebutiken. Vi har många års erfarenhet av tekniska lösningar till såväl företag som privatpersoner. Men smarthomebutiken skiljer sig en del från det vi normalt sett jobbar med eftersom vi här säljer sådant som gemene man själva kan installera, med eller utan guidning från oss.

Varför smarthomebutiken?

Vi har som mål att göra det enkelt för vem som helst att skaffa ett smart hem. Att börja med smarta hem är ingen dans på rosor om man inte får hjälp att komma igång. Därför riktar vi oss till de som söker produkter som är väldigt smidiga att jobba med. Det finns självklart mycket mer avancerade lösningar på marknaden, men vi har valt att endast sälja det som gemene man kan installera.

Hos oss får du hjälp från val av produkt, guidning vid installation och vägledning vid konfiguration. Du som kund är alltid välkommen att ringa eller maila oss om du behöver hjälp med någonting.

Egna produkter

Vi jobbar även ständigt med att ta fram egna produkter och varumärken, som exempelvis Smart Life Scandinavia och Swibe, som är skapat utifrån önskemål från våra kunder.
Allt för att du ska kunna få ett Smart hem utan krångel!

Vi erbjuder de mest prisvärda och lätthanterliga produkterna på marknaden. Du som kund kan självklart skicka förfrågningar till oss om du känner att du saknar en produkt i sortimentet så ska vi försöka hjälpa till att hitta det du söker.

Med hjälp av information, produkter och unika tjänster så är vi det självklara valet när du vill ha ett smart hem! 

Företaget

Smarthomebutiken drivs av Intelligent Brands AB som har som affärsidé att skapa varumärken inom automation & säkerhet till företag och privatpersoner. Företaget är grundat av tidigare tekniker och chefer från ett av sveriges ledande säkerhetsföretag med många års erfarenhet av just säkerhet och automation. Vi vill vara din expert på smarta hem och inte bara en återförsäljare i mängden.

Vi hjälper dig med allt som rör ditt Smarta hem. Intelligent Brands AB Organisationsnummer: 559106-1956 Besöksadress: Västberga Allé 5, 126 30 Hägersten – Stockholm

smarta hem

Mathias Degrander

Grundare

8 års erfarenhet inom säkerhetsbranschen med utbildning inom El/datorteknik.
Brinner för ny teknologi och kundservice.

smarta hem wifi

David Holmsten

Medgrundare

15 års erfarenhet inom säkerhetsbranschen. Grundare och VD på LTP Säkerhetsteknik. Brinner för smarta hem och säkerhetsprodukter.

Våra andra affärsområden

Swibe
Swibe är ett kameravarumärke som bland annat säljs här på Smarthomebutiken. Fördelen med Swibe är att vi har gedigen kunskap inom säkerhetsteknik då vi levererat säkerhetssystem till privatkunder och företag under många år.
www.swibe.se

Globaltech
Globaltech är en grossist för säkerhetsbranschen. Där säljer vi bland annat nätverksutrustning, porttelefoni och strömförsörjning till olika system inom säkerhet. Globaltech säljer bara till verifierade installatörer inom säkerhetsbranschen.
www.globaltech.se

Lockifi
Lockifi är ett digitalt passersystem med fokus på låga priser och smidig installation. Med lockifi kan du öppna garageportar, grindar och dörrar från din Smartphone. Både lokalt och på distans.
www.lockifi.se

LTP Säkerhetsteknik AB
LTP Säkerhetsteknik är ett systerbolag till Intelligent Brands AB med gemensamma delägare. LTP är en av stockholms ledande leverantörer av säkerhetssystem till företag. LTP har över 30 anställda med god kompetens inom säkerhetsbranschen. Vi levererar bland annat passersystem, inbrottslarm, brandlarm & kameraövervakning till företag.
www.ltpab.se