Vi expanderar verksamheten

Nya lokaler, bredare sortiment och en smartare framtid!

Att flytta till nya lokaler är alltid spännande och vi på Smarthomebutiken är verkligen glada att kunna meddela att vi nu har flyttat till nya, större och finare lokaler. Med dessa nya lokaler har vi möjlighet att optimera vår lagerhantering och därmed även utöka vårt sortiment inom hemlarm, kameror och smarta hem.

På grund av flytten har vi tyvärr lite lägre lagersaldon än vanligt just nu under december månad, men vi räknar med att ha fyllt på lagret igen i Januari. Vi vill passa på att tacka alla våra kunder som har handlat hos oss och som har gett oss möjligheten att växa och utvecklas som företag.

Vi på Smarthomebutiken är stolta över att vara Sveriges främsta återförsäljare av användarvänliga smarta hem lösningar med personlig service. Vi är övertygade om att med våra nya lokaler kommer vi att kunna fortsätta att leverera högkvalitativa produkter och den service som våra kunder har kommit att förvänta sig av oss.

Här kommer lite tips om smarta saker man kan göra med våra smarta hem produkter:
En enkel sak som man kan göra med våra smarta hem produkter är att koppla en WiFi smartplug för att styra ett element baserat på värden i en temperatursensor. Till exempel kan man installera en temperatursensor i ett rum och koppla en smartplug till elementet i rummet. Sedan kan man använda smartpluggen tillsammans med temperatursensorn för att automatiskt styra elementet, så att det endast är på när rummet är under en viss temperatur. Detta är ett enkelt sätt att säkerställa att rummet håller en behaglig temperatur utan att behöva manuellt ställa in elementet hela tiden. Det är också en utmärkt funktion föra att kunna styra temperaturen i sommarstugan.

Man kan också använda smarta hem produkter för att schemalägga temperatur och belysning i sitt hem för att spara energi. Till exempel kan man ställa in belysningen att slås på och av automatiskt vid vissa tider på dygnet, eller ställa in elementen att sänka temperaturen när ingen är hemma för att minska strömförbrukningen.

Ett annat användningsområde för smarta hem produkter är att mäta strömförbrukningen i ditt hem. Genom att använda en smart elmätare kan du få en detaljerad överblick över hur mycket ström ditt hem förbrukar, och hur mycket varje enskild enhet drar. Detta kan hjälpa dig att identifiera vilka enheter som förbrukar mest ström och hur du kan optimera din strömförbrukning för att spara pengar och hjälpa till att skydda miljön.

Till slut vill vi passa på att önska alla våra kunder en riktigt god jul med denna lilla juldikt om smarta hem:

I vårt smarta hem är julen ljus,
vi sparar energi med vårt smidiga hus,
vi stänger av lampor när vi lämnat vår trapp,
och värmen styr vi med en enkel app.

Vi ser allt i vårt hem,
med våra kameror och larm,
vi är alltid säkra, med vår förlängda arm.

Så i dessa jular ska vi njuta,
av allt det smarta som vi nu har fått,
vi låter tekniken göra jobbet,
och njuter av julmat och annat gott.

Så önskar vi er alla en riktigt god jul,
med smarta hem och annat kul,
ha en härlig stund med familj och vänner,
och ett gott nytt år till alla vi känner!